Basikal Melaka ingin mengucapkan Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara Ke-57. Semoga warisan basikal tua akan terus lestari dengan penuh sinergi. Bersama kita berjuang demi memartabatkan warisan dan budaya bangsa! - Admin Basikal Melaka

Selasa, 18 Ogos 2009

Tahniah dan Syabas buat KBKM (Muar) di atas kejayaan pengajuran acara kayuhan di Muar

KBTBB dan Krew Production Pisang Goreng (UiTM) ingin mengucapkan Tahniah dan Syabas kepada Cikgu Kadir dan AJK Kelab Basikal Klasik Muar di atas penganjuran acara kayuhan diambang Merdeka yang bertemakan 1Acara...1Kayuhan...1Malaysia pada 16hb Ogos yang lepas bertempat di Dataran Tanjung Mas, Muar. Pastinya kejayaan penganjuran ini akan memacu dan membakar semangat semua peminat basikal tua untuk terus aktif dan menyokong aktiviti seumpama ini di Malaysia.

Kami di KBTBB amat-amat berbesar hati dapat bersama-sama turut serta menjayakan program kayuhan yang telah dirancang sebulan yang lalu. Dengan izin Allah S.W.T kita juga telah bersama-sama dibantu dan disokong oleh rakan-rakan dari Kelab Sepeda Tua Johor Bahru yang diketuai oleh Sdr. Mofti dan rakan-rakan daripada Batu Pahat yang diwakili Cikgu Rahim untuk memeriahkan lagi sambutan diambang Kemerdekaan Negara yang ke-52.

Untuk itu, kami sajikan sedikit gambar-gambar sebagai tatapan dan perkongsian pengalaman sepenjang perjalanan acara kayuhan untuk dikongsi bersama dengan pengunjung blog KBTBB yang setia melayari setiap hari di mana jua mereka berada.

Ketibaan rombongan KBTBB menjadi tumpuan orang ramai termasuk anggota Polis Trafik
...
KBTBB sedang membuat persiapan terakhir sebelum acara bermula
,,,
Peserta/Rombongan memulakan acara kayuhan menuju ke Rumah Anak-anak Yatim Islam Muar
,,,
Bergambar dihadapan Rumah Anak-anak Yatim Muar sambil menghulurkan sedikit bantuan
---
Nantikan sambungan rentetan perjalanan kami di Muar........

1 ulasan:

nor izam bin abd latif berkata...

kayuhan di muar membuat saya rasa,saya balik ke tempat kelahiran saya.Mr GB masih tidak puas berkayuh di johor.mungkin satu hari nanti,saya akan kesana untuk berkayuh di tepi pantai.