Basikal Melaka ingin mengucapkan Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara Ke-57. Semoga warisan basikal tua akan terus lestari dengan penuh sinergi. Bersama kita berjuang demi memartabatkan warisan dan budaya bangsa! - Admin Basikal Melaka

Sabtu, 20 Jun 2009

Jemputan Kayuhan Nostalgia Malaya sempena Ulang Tahun Pertama Blog Basikal Malaya

Salam sejahtera buat semua,
Di kesempatan ini KBTBB dan semua ahli-ahlinya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada Sdr. Mykyocera (Ikhwan) kerana telah berjaya menerbitkan blog Basikal Malaya dan Selamat Menyambut Ulang Tahun Pertama...semoga blog BM lebih mantap dan terus sukses serta berjaya di masa hadapan.
...
Sebagai menghargai sokongan semua pihak terhadap blog beliau, KBTBB ingin memanjangkan undangan blog Basikal Malaya untuk menjemput semua sahabat-sahabat basikal tua untuk menyertai acara Kayuhan yang bertemakan "Nostalgia Malaya" dengan berpakaian ala-ala 40an - 60an. Blog Basikal Malaya dikhabarkan akan memilih basikal dan pakaian terbaik.
...
Acara tersebut akan diadakan pada hari Sabtu, 27hb Jun 2009 bermula jam 4:00 petang bertempat di Bengkel KBTBB dan akan berkayuh ke Bandar Melaka menuju ke Masjid Terapung di Bandar Hilir. Pada sebelah malamnya pula akan diadakan Majlis jamuan makan dan penyampaian hadiah untuk basikal dan pakaian terbaik bagi mereka yang menyertai acara pada hari tersebut.
...
Semua sahabat-sahabat basikal tua di Malaysia dan Nusantara dijemput untuk hadir untuk memeriahkan acara sambutan Ulang Tahun blog Basikal Malaya yang PERTAMA. Jumpa anda di sana! Admin KBTBB.
...
Untuk maklumat lanjut sila layari
...
Alamat KBTBB
Bengkel & Galeri KBTBB, 2743, Jalan Solok Pantai,
Bt. 4, Batu Berendam 75350 Melaka.
...
Hubungi kami
Pengerusi - Sdr. Alias 012-391 5613
Naib Pengerusi - Sdr. Aslizan 012 3161 785
Perhubungan Awam & Keahlian - Sdr. Jebat 017-639 7119
Media, Publisiti & Komunikasi - Sdr. Ikhwan 012-934 3953
....