Basikal Melaka ingin mengucapkan Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara Ke-57. Semoga warisan basikal tua akan terus lestari dengan penuh sinergi. Bersama kita berjuang demi memartabatkan warisan dan budaya bangsa! - Admin Basikal Melaka

Rabu, 4 Mac 2009

KELAB BASIKAL TUA BATU BERENDAM: SALAM PERKENALAN PENGERUSI KBTBB

Bismillahirrahmanirahimm......Assalammualaikum.

Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kaseh kerana
sudi melayari blog kbtbb ini.
Tujuan dan matlamat blog ini diwujudkan adalah untuk kita bersama-sama mendapat berkongsi penggalaman,bertukar-tukar pendapat dan mengeratkan lg silaturrahim di antara pencinta-pencinta sepeda tua tidak kira walau di mana jua anda berada baik di Malaysia,Indonesia atau Singapura.
Pelayar -palayar blog ini bolehlah memberi pendapat atau komen-komen yang bernas untuk kita sama-sama mempertabatkan lagi warisan yang kian pupus ini di telan zaman untuk generasi akan datang.

PIHAK KAMI TIDAK MENGGALAKKAN KOMEN-KOMEN YANG BOLEH MENYINGGONG PERASAN DAN BOLEH MENJATUHKAN MARTABAT SESEORANG.KBTBB BERHAK MENOLAK KOMEN-KOMEN TERSEBUT DEMI KEBAIKKAN BERSAMA.

Akhir kata dari saya,selamat melayari blog ini.semoga anda berpuas hati dan mendapat maklumat seperti yang di harapkan.Bersama sama kita membantu mempertahankan warisan tinggalan nenek moyang kita ini.Insyaallah.

Wasalam.
Alias Omar
Pengerusi KBTBB Melaka Bandaraya Warisan Dunia.