Basikal Melaka ingin mengucapkan Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara Ke-57. Semoga warisan basikal tua akan terus lestari dengan penuh sinergi. Bersama kita berjuang demi memartabatkan warisan dan budaya bangsa! - Admin Basikal Melaka

Rabu, 4 Mac 2009

KELAB BASIKAL TUA BATU BERENDAM: SALAM PERKENALAN PENGERUSI KBTBB

Bismillahirrahmanirahimm......Assalammualaikum.

Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kaseh kerana
sudi melayari blog kbtbb ini.
Tujuan dan matlamat blog ini diwujudkan adalah untuk kita bersama-sama mendapat berkongsi penggalaman,bertukar-tukar pendapat dan mengeratkan lg silaturrahim di antara pencinta-pencinta sepeda tua tidak kira walau di mana jua anda berada baik di Malaysia,Indonesia atau Singapura.
Pelayar -palayar blog ini bolehlah memberi pendapat atau komen-komen yang bernas untuk kita sama-sama mempertabatkan lagi warisan yang kian pupus ini di telan zaman untuk generasi akan datang.

PIHAK KAMI TIDAK MENGGALAKKAN KOMEN-KOMEN YANG BOLEH MENYINGGONG PERASAN DAN BOLEH MENJATUHKAN MARTABAT SESEORANG.KBTBB BERHAK MENOLAK KOMEN-KOMEN TERSEBUT DEMI KEBAIKKAN BERSAMA.

Akhir kata dari saya,selamat melayari blog ini.semoga anda berpuas hati dan mendapat maklumat seperti yang di harapkan.Bersama sama kita membantu mempertahankan warisan tinggalan nenek moyang kita ini.Insyaallah.

Wasalam.
Alias Omar
Pengerusi KBTBB Melaka Bandaraya Warisan Dunia.

4 ulasan:

jebatmlk berkata...

SALAM UTK SEMUA
SY BG PIHAK KBTBB,RASA BERSYUKUR KERANA KEWUJUDAN BLOG KBTBB,KAMI MENJEMPUT SEMUA RAKAN2 SEPEDA MELAYARI BLOG KAMI.
RIBUAN TERIMA KASEH PD CIKGU IJAS,IKHWAN(BM),KST(MK),SENIM,CIKGU HOPPER,ABG RASID PENANG YG BYK MEMBANTU KAMI DI KBTBB,SEMOGA KITA DPT BERKONGI PENGGALAMAN DAN ILMU2 BASIKAL INI.
WASALAM
JEBAT

adisohor berkata...

macaman ngan keahlian kelab ini..mcmmana nak join kelab ini..saya tingal di rawang selangor.walau mcmanapun saya amat berbesar hati kiranya boleh bersama2 berkongsi minat dan segala aktiviti bersama tuan2 semua.

jebatmlk berkata...

salam buat adisohor.
jika sdr berminat ingin menjadi ahli kami,kami amat berbesar hati utk menerimanya.sdr blh hubungi jebatmlk 0176397119
wasalam

Tee Jay berkata...

Baru selesai menonton cerita kelab ni di M3.. tahniah!! Menarik kolek si basikal yang ada dan saya tak sangka masih ada kedai yang mampu membaik pulih malah menyimpan peralatannya....